Exceptioneel Transport

Een van de specialiteiten is het uitvoeren dan exceptionele transporten.

Door de jaren lange ervaring in zowel het internationaal als het nationaal exceptioneel transport kunnen wij de meest uit een lopende vrachten voor u vervoeren. 

Ons voertuigen zijn voorzien van doorlopende ontheffingen voor diverse Europese landen waaronder Nederland, Belgie, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Daardoor zijn de meeste transporten relatief snel in te plannen. Waar nodig word door ons ook de transportbegeleiding verzorgt.

Tevens beschikken de voertuigen over de verplichte verlichting en markeringsborden.

De chauffeur beschikt over VCA, GPI en TCVT certificaat en krijgt regelmatig bijscholing gericht op veiligheid en ladingzekering.

Wij zijn in staat om de meest uit een lopende zelfrijdende machines zelf te laden en te lossen. Of het nu gaat om een heftruck, hoogwerker, shovel, graafkraan of welke andere machine dan ook. Hierdoor kunnen wij flexibel u transporten inplannen.

Mocht u vragen hebben over specifieke ladingen neem dan contact met ons op.

 

Ons wagenpark bestaat uit:

 

Trekker:

 

Scania R450  trekker 6x2 met sleepas 

 

Trailer:

 

Broshuis 4 as semi dieplader

* uitschuifbaar tot 19 meter totaal lengte

* uitschuifbaar tot 15.4 meter bed lengte

* beladen rijhoogte ca 88 cm

* twistlock op 20, 30 , 40 en 45 ft

* hydraulische hulpbesturing

* tuv gekeurde rongen, kopschot en sjorogen

* verbreding laadvloer tot 3 meter

* losse oprijplanken

* Laadvermogen ca 44 ton

 

Door met recent materiaal te werken voldoen wij aan de laatste eisen op het gebied van milieu en is onze trekker uitgerust met een euro 6 motor. En is onze trailer voorzien van de laatste eisen op gebied van sjor en ladingzekering regelgeving.

Onze combinatie is uitgerust met een ruim pakket aan spanbanden, sjorkettingen, sjorogen, anti rutsch matten,  hoekbeschermers en dekzeilen.